Kinderwerk in Hebron

Vanuit onze missie om bloei te brengen in de Spaarndammerbuurt, is Hebron gestart met kinderwerk. In de afgelopen jaren hebben we regelmatig kinderactiviteiten georganiseerd. Het bieden van een veilige plek met goede begeleiding blijkt iedere keer te voorzien in een grote behoefte.

Daarom willen we het kinderwerk uitbouwen. Het is ons verlangen dat het kinderwerk bijdraagt aan meer verbinding in de buurt. Daarnaast biedt het kinderen uit kwetsbare thuissituatie een veilige plek. Uit onderzoek én onze ervaring blijkt dat tijdens de corona-maatregelen de noodzaak voor zo’n plek gegroeid is.

Dit is onze droom:

  1. Een wekelijkse kinderclub op woensdagmiddag. Centraal staat het bieden van een veilige plek, het creëren van een ontspannen omgeving en ruimte voor het ontwikkelen van creativiteit en talent.
  2. Een wekelijkse kinderclub op zondag. Deze is gericht op inspiratie vanuit de christelijke traditie door oude verhalen en creatieve verwerking
  3. Een zomerweek vol kinderactiviteiten. Primair gericht op kinderen die niet op vakantie kunnen, maar open voor alle kinderen uit de buurt.
  4. Inspirerende events rondom Kerst en Pasen. Rondom belangrijke feestmomenten bieden we kinderen inspiratie en de rijkdom van de oude verhalen.

We hebben jou nodig!

We konden niet wachten. Midden in de corona-crisis zijn we van start gegaan. We zagen dat de behoefte groot was. Maar we hebben jou nodig om dit mogelijk te maken. Totaal is er 6000,- nodig. Help jij met ons mee?

Testimonial

Een van de ouders bij het kinderpaascafé in 2019: “Ik weet niet of ik gelovig ben, maar het meekrijgen van deze verhalen vind ik erg belangrijk voor mijn kinderen. Fijn dat jullie dit in de buurt willen doen”

Er is al € 0,00 opgehaald! Help jij mee om het doel van 6000,- euro te bereiken?

 

 

Steun Hebron

Bedrag